groei-of-evenwicht-01

Is geld er om iets mogelijk te maken, of leven wij om geld te verdienen?

Vastgelopen in de sleur van uw oude baan? Bent u een nieuwe carrière gestart of droomt u ervan om eruit te stappen en het avontuur in te duiken? Deelnemer geworden in een ambitieus transitie-project? Maar ….

… we hebben geld nodig!

Hoe geweldig het initiatief ook is, bijna allemaal zijn ze nog verbonden aan de oude wereld van “we hebben wel geld nodig”. En met dat geld komen soms de papieren rompslomp, saaie vergaderingen en de schijnbare machteloosheid terug in beeld.

Oh nee, niet weer!!

Naar ons idee staat de transitie-beweging op het punt om het geld los te laten en op zoek te gaan naar alternatieven. Welke alternatieven zijn er in omloop en welke sluit het best aan op uw eigen doelstellingen?

Workshop op tour

Daarom is er de workshop rond het thema Groei of Evenwicht? Bent u met uw organisatie betrokken bij dit onderwerp? Wij staan open voor boekingen.

Om het publiek een actieve avond te bezorgen gebruiken wij naast de gewone presentatie ook werkvormen als film, mindmapping, world café en doe-het-zelf-presentaties. De workshop wordt liefst afgestemd op de status van het lokale transitie-initiatief. Dit maakt het evenement geschikt voor zowel groepen die nieuw zijn met het thema Economie, als groepen die er al mee op weg zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden, want wij van de Kleureneconomie willen juist van dat geldsysteem.

Liefst maken we gebruik van uw vaste moment in de week of maand waarop het publiek gewend is te verschijnen. Vanwege de afstand en werk op de volgende dag, kunnen we op maandag t/m woensdag alleen binnen de driehoek Dordrecht – Gouda – Leiden aanbieden. Locaties verder in het land gelegen kunnen we alleen bezoeken als we de volgende dag vrij hebben.

Hoe te boeken?

Neem contact op via de contact pagina